ADS Den Haag

Alles Door Samenspel

Fusieclub blog

Afkeuringen

BEKER VETERANEN 1/8 FINALE RVC 33 VE1 - ADS ZO VE1 2 - 4

Op de heenweg door Reeuwijk zagen we dat er al flink carnaval gevierd was. Met het idee dat de tegenstander nog onder invloed zou kunnen zijn knalde ADS er fel op wat in 10 minuten al 3 goede kansen opleverde. Dat de scheids niet helemaal onpartijdig was zagen we bij 2 overtredingen binnen de 16 m wat volgens de beste man geen pingels waren.ADS speelde de bal goed rond en het duurde dan ook niet lang of het werd 0-1. Een mooi uitgespeelde aanval die werd afgerond door Jozef. ADS speelde goed, fel en knokte voor iedere meter. Shurmel zorgde na een dieptepass voor de 0-2. Dan denken we even dat we er al zijn en zakken we iets teveel in. Bij een corner staat de hele luchtmacht van RVC 33 binnen de 5 meter. Martin Looman keek tegen de zon in en de bal viel bij de 2e paal zomaar binnen.Dan zie je dat ADS weer gas bij kan geven en scoort zo vlak voor rust de 1-3.Wederom Shurmel die zonder twijfel de bal in de touwen knalt. 1-3 ruststand.

 

Na rust weer de kansen om uit te lopen maar ipv de bal door het net heen te knallen willen we stiften en lobjes geven en schuiven, wat iedere keer niet lukte. Na 10 minuten in de 2e helft wordt Ton van Kessel gehaakt wat de scheids natuurlijk niets vond. Op Ton zijn reactie (eikel) trok de beste man geel en zei jij kan wegwezen. 10 minuten afkoelen. In die tijd scoort RVC de aansluittreffer 2-3. Vervolgens zijn de 10 minuten voorbij maar niet voor de scheids. Ruim 14 minuten later mocht hij er weer in. Ondertussen missen we nog zo'n 5 opgelegde kansen wat RVC in de wedstrijd houd. Dat de 2-4 er vlak voor tijd ingaat was een welkomend doelpunt. De scheids vond het toen ook genoeg en de Vets zijn door naar de halve finale. Hard gewerkt, vaak heel mooi voetbal, veel kansen gemist, heerlijk weer en door naar de volgende ronde. Wat willen we nog meer.
Iedereen (ook de meegereisde supporters en bestuurslid) de complimenten. Topprestatie mannen. Man of the match, Shurmel.

De vlaggert.

Het bestuur en alle overige leden van ADS vinden dit een geweldige en bijzondere prestatie, proficiat heren! Op naar de ¼ finale.